Абе колеги, да ви попитам ... извън градско температурата ми е закована на 90 градуса. Обаче вчера ми се наложи малко 4 часа интензивно градско каране в задръстване (бях в Букурещ) и температурата ми се качи почти до 110 градуса (следващата чертичка след 90), при което спирах климатик, пусках парно и вентилатор на максимум, за да се завърне индикацията малко над 90 ;(. Мотора ми е на 5к км след основен ремонт. Водната помпа е сменяна, термостата работи, вентилатора на радиатора също се включва. Къде може да е проблема?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Температура на мотора!!!
Collapse
X
-
Нормалната температура е от 81 до 105 гр.На около 94-95гр. включва перката на вентилатора.Мисля , че след основен ремонт двигателя грей малко повече за известно време.,а в задръстване и при висока температура 110гр. са почти в норма и няма място за притеснение?Alfa Romeo 156,1.8TS,1999
-
Абсолюто същото положение и при мен. С повишаването на температурите понякога в градски трафик около 110. Бех на диагностика вс ОК върти и2те степени, общо взето кога иска си загрява кога иска не. От 3 седмици никакъв проблем всеки ден в задръстването си държи 90. Това което ми идва на идея че цяла зима колата е ползвана относително рядко и за 5 месеца не е достигала 90 градуса нито венъж т.е. не е отварял и термостата и евентуално може да е спекъл или да не е отварял напълно когато загрява. След 4- 5 пъти на 105 - 10 градуса за сега поне е ОК иначе и аз пусках парното.Бих ти дал съвет ако отива към 100 слез да видиш върти ли перката и дали е топъл радиатора като за 100 градуса, нещо което аз не се сетих като пусках парното понеже сам приел че върти, пробвах на место а и на диагностиката - е да ама ако ти отвори термостата ,ако не отвори не върти. Та ако термос. си отваря кога си иска ще загрява и колата кога си иска. Аз се надявам моя моя да се е "разработил" но при следващо загряване го сменям незабавно. Надявам се да съм полезен ити желая успех.156 1.8ts PROGRESSION 98.....EX
TOLEDO 2.3 VR5 00" PURE SOUND+LPG
Comment
-
Колега, ти сигурен ли си, че наистина ти е 110C температурата?
Ако я гледаш на прибхора на конзолата, може и да си излъган. Аз също имах проблем преди време и сменях термостат, но при мен нещата бяха, че извънградско държеше на чертата между 50 и 90C което трябва да е 70C, а на място или по светофарните задръствания вдигаше до отметката на 90C. След като ходих оня ден на диагностика при Бобо и ме викна да видя на компютъра какво показва при 70C показание на прибора на конзолата, вече спрях да вярвам на този уред - реалната температура беше 82.7C. Както и да се гледа 12.7C не е малка разлика, така че да не се окаже, че и твоя уред не показва вярно и температурата ти е съвсем нормална - да се мени в зависимост от външната температура и режима на каране (извънградско, градско, задръствания) от 81 до 105C. Затова най-горещо ти препоръчвам да отидеш на диагностика и да разбереш каква е истината.Last edited by AlfaMan; d.m.y г., 21:29.Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
Alfa Romeo 156, 2.0TS
Comment
-
Прибора не винаги отчита правилно....ако я закачиш на уред който отчита температутата която вижда екуто можеш да видиш други неща...."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Не се шашкайте. Нормално е. При други коли не сте го виждали този проблем понеже тените уреди не са толкова чувствителни от колкото на алфата. Примерно на немските. Закрепя 90 и соти така. Но дефакто мотора не е винаги на 90. На алфата просто показва точно. Наистина е възможно да достигне 110, но това за кратко не е проблем. При всички абтомобили е така. Вземете един инфрачервн термометър и мерете блока на която и кола ще да е. Ще видите, че температурата се променя постояно. Просто при повечето автмобили уреда не отчита малките промени за да не се шашка шофьора.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
всичко над 100 градуса не е нормално....!!!sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
" Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Comment
-
Ами миите си радиаторите бе хора. Аз от как измих моя не съм вдигал над 95 градуса. Иначе преди да го измия и аз редовно бях на 110.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеВземете един инфрачервн термометър и мерете блока на която и кола ще да е. Ще видите, че температурата се променя постояно. Просто при повечето автмобили уреда не отчита малките промени за да не се шашка шофьора."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеА трябва ако питат мене......Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Peugeot 607 2.7 HDI 204 hp
EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer
Comment
-
Това нормална температура ли е за извън градско? Моята в Студено(хладно) време по магистралата държи около 80 82 градуса....в Града си заковава 90 и не мърда. Тези температури добри ли са?Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Аз ви се чудя как колите ви заковават точно на еди колко си градуса и край. Моята стрелка постоянно се движи между двете чертички като не стига до чертичките а се движи между тях палвно и леко се качва на горе после пада на долу и пак на горе156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
Comment